Denne artikel beskriver hvordan du kan indrapportere en mail, der fejlagtigt er sluppet igennem filteret, som spam. Du kan kun benytte denne instruktion, hvis du abonnerer på Fab:IT’s spamscanningsservice (SpamExperts), og den mail du indrapporterer har været igennem spamfilteret.

Indrapportering via webinterfacet

Det er muligt at indrapportere via SpamExperts webinterfacet på denne måde:

1. Åbn en webbrowser og gå ind på https://spampanel.fab-it.dk/
  2. Log ind med dit brugernavn og adgangskode

Indrapportering via webinterfacet 2

Under Indgående sektionen i Dashboardet

1. Tryk på knappen "Rapportér som spam"

Indrapportering via webinterfacet 3

Gem spammailen i .eml formatet, herefter:

1. Træk .eml filen hen over feltet Smid .eml filer her og slip
  2. Tryp på Upload knappen

Spammailen er nu uploadet til spamscannings serverne og den vil blive brugt til at lære systemet at det er en spammail.